همایش ها

کرسی آزاد اندیشی

کرسی آزاد اندیشی با موضوع ( پروژه نفوذ و نقش آن در اقتصاد مقاومتی آری یا خیر؟ )روز چهارشنبه مورخ 15/2/1395 ساعت 30/8 صبح در سالن همایش فجر دانشگاه پیام نور مرکز چابهار برگزار گردید.جناب آقای اسدی سخنران ویژه این مراسم از هادیان سیاسی و سخنران تخصصی این همایش بودند که به ایراد سخنرانی پرداختند.

جناب اسدی در ابتدای برنامه به موضع نفوذ پراخته و فرمودند در گذشته کشورهای اشغالگر از جنگ و گزینه نظامی برای نفوذ در کشور ها استفاده میکردند و امروزه کشورهای پیشرفته برای نفوذ از ابزارهای دیگری مانند نفوذ فرهنگی نفوذ اقتصادی نفوذ سیاسی و ..... با ابزارهای مختلف مثل فیلم سازی ، شبکه های اجتماعی و .... استفاده می کنند

ایشان ضمن برشمردن نقش مهم دانشجویان در جهت شناسایی نفوذ و داشتن بصیرت در استفاده از ابزارهای به روز دنیا آنها را به ایجاد تحول در همه زمینه های کشور تشویق کردند و در این خصوص به سخنرانی ادامه دادند. در ادامه برنامه نیز همایش بصورت پرسش و پاسخ بین ایشان و دانشجویان برگزار و با ذکر صلواتی بر محمد و آل محمد خاتمه یافت.