قابل توجه دانشجویان مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد؛
امکان تغییر محل آزمون ترم تابستان فراهم شد
مدیرکل روابط عمومی دانشگاه پیام نور از امکان تغییر محل آزمون در ترم تابستان خبر داد و گفت: طبق اعلام معاونت آموزشی و با توجه به درخواست مکرر دانشجویان ، کلیه دانشجویان در مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد می توانند از تاریخ 10 لغایت 15 مردادماه سال جاری با مراجعه به سامانه گلستان به نشانی reg.pnu.ac.ir جهت ثبت درخواست تغییر محل آزمون اقدام کنند.
به گزارش روابط عمومی، محسن حیدری با اشاره به جزئیات ثبت نام ترم تابستان افزود: زمان انتخاب واحد ترم تابستان دانشگاه پیام نور از 15 تیرماه آغاز می شود و تا 25 تیرماه ادامه خواهد داشت.
وی یادآور شد: کلیه دانشجویان می توانند در مهلت مقرر با مراجعه به سامانه جامع آموزشی گلستان به نشانی reg.pnu.ac.ir مطابق برنامه زمان بندی شده برای دانشجویان دوره های کارشناسی و کارشناسی ارشد نسبت به انتخاب واحد اقدام کنند.

• ثبت درخواست مهمانی ترم تابستان
وی درخصوص ثبت تقاضای مهمان دانشجویان نیز گفت: کلیه دانشجویان می توانند از 12 تا 15 تیرماه برای ثبت درخواست مهمانی به سیستم گلستان مراجعه کنند و پذیرش و ثبت‌نام مهمان دانشجویان از سایر دانشگاه‌ها نیز تا 20 تیرماه در مراکز و واحدهای مجری امکانپذیر است.

آرشیو اخبار