پژوهشی
 
دکتر صالحی امیری با عنوان اینکه باید به کتاب از منظر فضیلت و سرمایه نگاه کرد، گفت: توسعه کمی پژوهش ضمن اینکه مورد تاکید است اما نگران کننده است. پژوهش باید اثر بخش باشد و بتوانیم نتیجه پژوهش را در سبک زندگی ایرانی اسلامی ببینیم وگرنه پژوهش در کتابخانه ها خاک خواهد خورد.
رئیس سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران در دومین جشنواره ملی هفته پژوهش و نکوداشت انتشار 2000 عنوان کتاب دانشگاه پیام نور افزود: انتظار این است که در کنار حجم یارانه و هدفمندی بیش از همه به یارانه در حوزه کتاب و نشر فرهنگ بیندیشیم چرا که به همان اندازه که حوزه کتاب و دانش تحت حمایت قرار می گیرد به همان اندازه نیز با تحول بزرگی در جامعه مواجه می شویم.
وی با ابراز تاسف از اینکه کمتر از 5 درصد ظرفیت کتابخانه ملی به صورت دیجیتال است، اظهار داشت: این کتابخانه، بزرگ ترین مخزن و منبع را در سطح ملی دارد اما امکان بهره مندی از این منابع جزء مراجعه حضوری وجود ندارد و این نگران کننده است.
دکتر صالحی امیری افزود: امروز باید ترتیبی اتخاذ شود که تمامی مردم در اقصی نقاط کشور بتوانند از این منابع ملی به صورت عادلانه بهره مند شوند و باید بدانیم که ترویج توجه به کتاب، نویسنده و کرامت نویسیندگان در جامعه یک امر الزامی و ضرورت حیاتی است.
وی با ابراز تاسف از اینکه پژوهشگران کشور به دلیل دغدغه های مختلف دچار مشکلات زیستی و معیشتی هستند، اظهار داشت: پژوهشگران و اصحاب قلم نوید بسیار مثبت و ارزنده ای را برای آینده می دهند . شناسایی و تکریم اصحاب فکر و قلم و صاحبان اندیشه  یک ضرورت است و بیش از هر دغدغه ای باید دغدغه حوزه فرهنگ، فضیلت و اخلاق را داشته باشیم و تنها راه حل ممکن سرمایه گذاری در عرصه فرهنگی است.
وی به مربیان، پژوهشگران و اساتید دانشگاه پیام نور نوید داد که می توانند به صورت رایگان از کارت کتابخانه ملی بهره مند شوند و افزود: اگر امروز سرمایه گذاری را در حوزه کتاب و فرهنگ آغاز نکنیم ، نسل بعد ما را نخواهد بخشید.
 
 
امتیاز دهی
 
 

بيشتر